miércoles, 3 de diciembre de 2008

Resumen Conferència "Mans a l'obra" per Empar Calvo

Conferència d'Amparo Calvo: Mans a l'obra
Amparo Calvo el dimecres 3 a la vesprada va exposar la seua experiència de tres mesos en el Barri de la Bandera, durant la Setmana Solidària de la Universitat de València dies 2, 3 i 4 de desembre.
Va ser una presentació concisa però al mateix temps clara.
En primer lloc parlà de la seua missió en el menjador, la qual se va anar ampliant a causa de les necessitats de qualsevol tipus, però davant de tanta necessitat se va anar involucrant en altres tasques destacant entre altres els tallers d'escolta i ajuda en l'atenció de xiquets en la Casa de la Dona (La Quimera) i l'atenció nocturna a la gent que vivia en el carrer a través de la Fundació Llar de Crist.
En el menjador se li va encomanar portar un seguiment de la gent que allí acudia per a poder posteriorment donar-li una correcta atenció i alternatives per a eixir de la seua situació.
Molts d'ells tenen problemes amb les drogues, problemes d'alcohol, sense contacte familiar i deshauciats en el carrer. Açò li va portar a la conclusió que calia fer alguna cosa amb la gent que vivia en el carrer i amb pocs recursos es va posar el projecte de l'Hostatgeria "Mans a l'Obra".

No hay comentarios: